Ervaringen

Natuurkampeerterrein gedeelte

Mw. van Bijlert schrijft;

We hebben weer een heerlijk lang weekend op jullie Natuurkampeerterrein doorgebracht

en we vinden het niet alleen een fijne en veilige plek voor de kinderen

maar vinden de bejegening aan de balie ook altijd even plezierig

en zijn ook altijd weer zeer tevreden over de verzorging van mn het sanitaire gebouw 

en de voorzieningen daar, zoals aanwezigheid van toiletpapier en toiletseat-cleaner

Zaken die niet altijd vanzelfsprekend zijn maar beslist heel prettige voorzieningen bij het kamperen! 


Heerlijk genoten op de Harskamperdennen

Judith schrijft;

Genoten op de camping, mooi, schoon, rustig en heerlijk weer gehad. Zou wel fijn zijn als er een bestellijst komt voor het brood. Veder zou een natuurlijke (speel)plas/vijver ook een uitkomst zijn met warm weer.Lang geleden hier geweest, dus leuk om weer een keer terug te zijn geweest. 


Paul

GroepsNatuurkampeerterrein + slechtweer accomodatie
We hebben dit jaar met negen gezinnen op het groepsveld gestaan. Een geweldig weekend. Genoeg ruimte om met de lange tafels van de groepsaccomodatie buiten met 40 personen te genieten van een bbq. De kinderen konden vrij spelen, rondrijden op de gehuurde skelters, op de grote trampoline springen , verstoppertje spelen of gewoon bij het kampvuur zitten en luisten naar akoestisch muziek tot in de late uurtjes. Wat wil je als ouders nog meer. Gastvrije eigenaren, mooie kookgelegenheid met grote pannen en voor iets minder weer een mooie groepsaccomodatie met tafeltennistafel en koelkast.

Familie Ruis

Kamperen + Pizza oven
Wij hebben als familie in een meiweekend twee safaritenten en de pod gehuurd vanwege een verjaardag. Het was fantastisch! Iedereen genoot van het heerlijke buiten zijn en de kinderen speelden de hele dag zonder enige behoefte aan elektronica. Op zaterdagavond hebben we de pizza-oven gehuurd. Ook een groot succes. Weer eens heel wat anders dan de barbecue en wat een heerlijke pizza's. De service van gastvrouw en -heer willen we hier ook prijzen. Alles is tiptop voor mekaar. Tot aan de kleinste details wordt gedacht (vers zelfgemaakt pizzadeeg, pizzasnijders, een lantaarn met kaars bij de voordeur enz.) Naast een wandeling in het bos hebben we ook nog fietsen en skelters gehuurd op het kampeerterrein.Is er dan niets tegengevallen? Jazeker wel. Het weekend was veel te kort. We komen snel een keer terug.

Rob & Nel

oase van rust, een aanrader!
wij hebben ongeveer 2 weken met ons campertje op de harskamperdennen gestaan het is een oase van rust,midden in de natuur ,we fietsten zo het bos in,prachtige omgeving,prima sanitair, leuke beheerdres een aanrader

fam. Stalenhoef

kinderen vroegen de hele vakantie niet om I-pad of DS

Wat een fantastische vakantie hebben wij gehad op de Harskamperdennen! Voor ons was dit de eerste keer kamperen met onze zoons van 3, 6 en 8 jaar oud, dus best spannend hoe dit zou gaan. Daarom kozen wij voor het huren van een Safaritent, die al helemaal ingericht is, inclusief opgemaakt bedden. Voor ons was de keuze voor deze camping heel bewust. De camping is erg mooi, de plaatsen zijn ruim, het is er rustig en er is voor de kinderen ook genoeg entertainment zoals knutselen, balspelletjes, levend stratego, smokkelspel, kampvuur en ze vonden het allemaal geweldig. Wij hebben heel bewust de I-pads en DS thuisgelaten, om de kinderen te stimuleren zelf te gaan spelen en er op uit te gaan. Ondanks dat ze nog nooit gekampeerd hebben en in Amsterdam, waar we vandaan komen, niet vaak kunnen buiten spelen, waren ze hier echt continu buiten en lekker bezig. Je kunt hier prachtige boswandelingen maken , maar ook de zandverstuivingen zijn geweldig en de kinderen genoten zichtbaar van de ruimte! Om de paar meter zagen ze wel weer een spoor van een ree, een mooie rups of een grote mestkever. De kinderen hebben zich geen moment verveeld en hebben de hele vakantie niet gevraagd om de I-pad of de DS en dat zegt denk ik genoeg. Wij kijken alweer uit naar de volgende keer, want we komen hier zeker terug!


J.Ruis

....eekhoorns roetsjten vóór ons de boom in............
Een vakantie van een weekend. Een weekend in juni doorgebracht op kampeerterrein de Harskamperdennen in een trekkershut. Het was prachtig weer, de vogels floten uit volle borst. Op het ruime veld voor de hut hipten de konijntjes en roetsjten de eekhoorntjes de bomen in. Wat een rust en wat een prachtige plek daar midden in het bos! Bijna onwaarschijnlijk dat er in ons dichtbevolkte land nog ruimte is voor zo'n ongerept, rustig kampeerterrein midden in de natuur.Het sanitair is superschoon en gastvrouw- en heer hebben altijd een goed humeur. Je voelt je echt te gast.Na een weekend hebben we het gevoel alsof we net twee weken met vakantie zijn geweest.
Jacques & Ydwine

Birgitta

Hond mag alleen op het hondenterrein komen

Afgelopen dagen met de hond genoten van de rust. het bos, de konijnen en de eekhoorntjes. Mooie camping, aardige ontvangst, schoon en leuke activiteiten.Vooraf voor ons niet duidelijk via de site, maar bij aankomst werd ons verteld hoe we bij het hondenveld konden komen en dat dat ook meteen de weg was die we met onze hond moesten lopen. De vele bordjes maakten ons ook duidelijk dat wij niet met de hond over de camping mochten lopen. Dit viel ons erg tegen.


Pien

het is een heerlijke camping waar je zo het bos in loopt en waar je uren kunt wandelen zonder iemand tegen te komen
In 1990 kwam ik er voor het eerst, een heerlijke camping voor kleine kinderen. We hebben er 10 jaar onze vakanties door gebracht. De kinderen werden groot en wilden wat anders. In de zomer van 2014 was ik er weer voor een paar dagen. Wat is het in die tijd veranderd. Door dat er nu elektra is (we kunnen niet meer zonder, want hoe laad je dan je mobiel op) staan er ook caravans. Waar vroeger iedereen s' avonds gezellig voor zijn tentje zat, zitten nu ook gasten in hun caravan tv te kijken. Tijden veranderen; ik moest daar aan wennen, het is een heerlijke camping waar je zo het bos in loopt en waar je uren kunt wandelen zonder iemand tegen te komen. Ik heb daar een mooie tijd gehad!

Evelyn & Jacques

"de rust en de prachtige omgeving, zo vanuit de camping het bos in kunnen lopen, de vele eekhoorns en konijnen die er spelen, en de vriendelijkheid en gastvrijheid"
Lees meer...

Sept. '14 Jaap & Nienke

Sinds bijna 30 jaar!! in september 2014 weer eens een paar dagen doorgebracht op camping HKD. Wat een heerlijke camping met konijnen eekhoorns vogels en ruimte. Ook heerlijk om zo direct van de camping de natuur in te kunnen lopen of fietsen. Ook de toiletgebouwen zijn prima en altijd keurig schoon. De ontvangst is hartelijk en ook bezoekers worden op een heel gastvrije en prettige manier opgevangen en naar de locatie verwezen. Kortom om een camping waar we zeker terug zullen keren en dit hoeft beslist geen 30 jaar te duren!!

sept. '14 Jakob & Menna Hensens

We hebben de afgelopen week op de Harskamperdennen vertoefd met onze caravan. Een super camping, rust, veel vogels gespot en veel konijnen gezien........werkelijk en dat alles op enkele meters van je onderkomen! Kortom dit smaakt naar meer. Veel succes Ypie & Barend en wie weet tot ziens.Fam. J. J.Hensens Veendam.

Diana Vermeer

Aug. 2014

Van 16 augustus 2014 een week mogen kamperen in een tent van Holland Tent. Een heerlijke camping en ondanks het barre weer toch genoten van de ontzettend mooie natuur en de ruime plekken. Een eerste keer voor ons als gezinnetje en zeker voor herhaling vatbaar. Een prachtige camping!

Anoek

Juli 2014
Ik heb 10 dagen in juli met mijn dochter van 9 en zoontje van 1 op de HKD gestaan. Het was een groot succes. Prachtige camping, heerlijk rustig en zowel voor mijn grote dochter en kleine zoon genoeg te doen. Er heerst een hele fijne sfeer. Er zijn aardige mensen, leuke konijntjes, schone toiletten, lekkere broodjes, gezellig knutseluurtje, en de natuur is erg mooi. Voor herhaling vatbaar!

Henk & Mary

Juli 2014Ook wij hebben afgelopen week weer eens op de HKD gestaan waarvan 3 dagen met onze 2 kleinzoons die camping "het Onijnenbos" helemaal TOP vonden, al die huppelende konijntjes, leuke speelplekjes en lekker kliederen in de waterspeelplaats! Voor ons was het toch een soort "thuiskomen" We hadden een aantal jaren een voorseizoenplaats waarvan we erg genoten maar door omstandigheden een paar jaar verstek laten gaan. Als je dan terug komt lijkt niets veranderd (ja, de receptie cq De Voortent) en voelt alles erg vertrouwd. De eekhoorns (die voor ons onlosmakelijk met de HKD verbonden zijn) zijn helaas iets minder in aantal dit jaar, maar dat komt vast weer goed. Hele verbetering is WiFI, jammer genoeg (nog) alleen in De Voortent maar je heb daar dan ook een prima signaal. Ik moest van de week zo af en toe toch wat werken (tussen de voetbal wedstrijden door) en inloggen op het bedrijfsnetwerk van de zaak ging prima! We gaan onze fout; een paar jaar niet komen rechtzetten en toch minimaal een weekje per jaar naar Kootwijk te gaan!


Koos en Cock 55+ (juni '14)

Afgelopen week weer met de caravan gestaan op de HARSKAMPERDENNEN. Hebben weer genoten van het prachtige terrein, de vele vogels en de huppelende konijntjes om ons heen. De gastvrije, vriendelijke ontvangst en het belangrijkste, de schone toilegebouwen. Kortom 'n camping die bij ons bovenaan ons lijstje staat en waar we graag weer terugkomen.

De Patrouilletent: " Met een houtkachel"

Erg fijn en warm. Fikkie stoken blijft leuk! Sfeervol de kaarsen, vloerkleed en praktisch die ruime stahoogte.
Lees meer...

Arnold

Altijd plezier en genieten op de camping. Als klein kind mijn eerste stapjes hier gedaan, nu eigenlijk jaarlijks op diverse momenten aan het kamperen met mijn eigen kinderen. Zo heerlijk aan het bos. Alles keurig netjes voor elkaar waardoor het vakantiegevoel heerlijk overheerst.

Angelique

Als kind van 7 kwam ik met mijn ouders al regelmatig op dit kampeerterrein. Nu kom ik voor de 5de opeenvolgende keer met mijn kinderen (11 en 14 jaar). En zij amuseren zich er kostelijk: hutten bouwen, kampvuur, scoutingachtige spelletjes. Heerlijk. Kinderen blij, ik ook blij! Gigantische zwembaden, knallende disco... totaal niet nodig. Ruime plekken en natuur, gecombineerd met de persoonlijke en warme benadering van alle medewerkers! Super!


Gradie, Rob en kids

Afgelopen zomer weer super genoten bij jullie. We hebben weer voor 2013 geboekt en dat voor de 3e keer aan eengesloten. Dat zegt over ons al genoeg. Wij gaan nooit twee keer naar dezelfde camping en ik weet al bijna zeker dat het niet bij 3x blijft.

Jan en Alie

Voor het eerst op Harskamperdennen gekampeerd met caravan. Ondanks het slechte weer hebben we erg genoten van vele vogels en eekhoorns. Met mijn fotografie als hobby heb ik erg genoten hiervan. De plekken waren mooi ruim zodat ik een leuke voederplek kon maken. Iedere dag kwamen de eekhoorns en vele vogels bij onze caravan. Vlaamse gaai, appelvink, boomklever, spechten, vinkjes, merels en koolmeesjes. Een t.v hadden we niet nodig. Prachtige camping met goede voorzieningen. Barend en Ypie, wij komen terug.

Petry

Een week werd 2 weken! Dan weet je het wel.Eerst met de kinderen en kleinkinderen, gevolgd door vriendinnen, ouders ( 81 en 85) en man. Allemaal enthousiast over de safaritent en later de savannetent. Mooi weer, mooie camping, schone wc's, vriendelijke mensen en vooral heel veel rust. We komen zeker terug. Sleutelwoorden prikkelarm en rustgevend.

Fam van Baar

Afgelopen zomer 3 weken gestaan op het familieveld voor tent en klapkarkampeerders als gezin met twee jonge kinderen van 2,5 en 5. Heerlijk! Genoten van de omgeving, de ruimte,harskamperdennenlied tijdens het kampvuur, knutseluurtje en slapengaan verhaaltjes. En niet geheel onbelangrijk, het schone sanitair. Zeker een camping om naar terug te keren!