Natuurkampeerterrein

Een deel van de Harskamperdennen (Veld C) heeft sinds 2012 de status van NATUURKAMPEERTERREIN. Dit deel van het terrein is daarmee verbonden met de Stichting DE GROENE KOEPEL. Deze stichting hanteert een aantal critaria waaraan een terrein moet voldoen om de naam naturkampeerterrein te mogen dragen. Denk daarbij aan een natuurlijke ligging, respect voor natuur en medekampeerders, rust, eigen sanitair en een aparte ingang.
Dit deel van het terrein is alleen toegankelijk met een Natuurkampeerkaart (verkrijgbaar a/d receptie)

Ons natuurkampeerterrein is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen, denk hierbij aan speelvoorzieningen zoals bijvoorbeeld een waterspeelplaats. Er is ook een markant centrumgebouw met info -, zit - en kinderruimte en gratis Wifi.
Voor de meer individueel ingestelde kampeerder zijn er ook solitaire plaatsen.

ZIE VOOR tarieven & arrangementen bij TARIEVEN & ARRANGEMENTEN
citaat;
"Kamperend onder de naaldbomen beperkt het leven zich tot hoofdzaken. De tijd die thuis aan de dagelijkse karweitjes wordt ontfutseld, wordt tijdens kamperen besteed aan uitrusten, nadenken en kleine geneugten. Het scala van dingen die moeten is beperkt. Lezen, water halen, wandelen, schrijven en koffiezetten worden rituelen. In de stad gaat elke handeling ten koste van talloze andere. Het bos bundelt wat de stad versnippert".